| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| İndirme Adresleri Windows Vista Servis Paketi Adresleri. |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Sonunda Vista SP1 ‘in Türkçe sürümü kullanıma açıldı.Sanırım ilk olarak WVDestek forumlarında duyuruluyor. Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi (KB936330) http://www.microsoft.com/downloads/d...a-09146a0ba746
|
||||
|
||||
|
ben kurdum sp1 ama benim crack hala daha etkili orjinal gözüküyor ve windows update da güncellemeri denetlediğimde 3 güncelleştirme cıkıyor
1. internette sık sık bağlantıları kopanlar için bi güncelleştirme boyutu 24mb bişe 2.windows defender (bu önemli deil) 3.office ürünün orjinal olup olmadığını denetleyen günçelleştirme bana 1.si gereksiz sık sık internetim kesilmio ama 3.sü aklıma takıldı office ürünümde kaçak yüklemesem ilerde office güncelleştirmelerini doğrulatmadığım için güncellemeler gözükmez mi acaba bilgileri olan lütfen paylaşsın |
|
|
||||
|
||||
|
Office programının orjinalliğini doğrulamak için kurulması gereken bir güncelleştirme olduğu için doğal olarak kurulumdan sonra bazı işlev kayıpları yaşanabilir.Ayrıca size tavsiyem Vista'nın akademik upgrade dvd'lerinden satın almanızdır.Yaklaşık fiyatı 110 ytl.Ömür boyu lisanslı bir işletim sistemi için güzel bir fırsat.
|
||||
|
||||
|
peki hangi sürüm ultimate falan mı?
eğer olursa para biriktirip alırım malum öğrencilik herkesin dediği gibi office programını napıcaz peki herhangi ilaçı falan var mı office2007 enterprise benim ki ayrıca cvp için de teşekkürler |
|
|
||||
|
||||
|
64 bit olanda aşağıda
Yükleme ayrıntıları: x64 Tabanlı Sistemler için Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi (KB936330) |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar mümkün olduğunca mesajlarımızda crack kelimesi geçmesin lütfen.
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Service Pack 1 Beta Türkçe 32 Bit ve 64 Bit | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 17 | 13.05.08 19:38 |
| Windows Vista Service Pack 1 Final * Wave 0 (5 Dil)* | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 9 | 13.04.08 00:51 |
| Windows Vista Service Pack 1 Türkçe Güncel Sürüm | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 1 | 19.02.08 05:27 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |