Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar.

Comment
LinkBack Review Tools Görünüm Modları
Görsel Şekilde Modlanmış System32 Dosyaları

GençTürk Kullanıcısının Avatar'ı
Yayımlayan GençTürk
22.08.07
Eski 09.09.07, 20:58
alierennet Kullanıcısının Avatar'ı
Member

Yine klasik bir soru.
Ne işe yarar detaylı bilgi lütfen.
Site gerçekten yararlı oluyor ama birşeyler paylaşırken ne ne işe yarar nasıl kullanılır. Açıklama falan yok ancak bizler sorunca cevap veriyorsunuz. Herkes sizin gibi bilgisayardan anlamayabilir.

Buradan faydalı bilgi deyip kullandığım bilgiler yüzünden 2. kez format atmak zorunda kaldım, belki bir yerlerde yanlış yapmış olabilir. Haa işte o yanlışı yapmamak için daha detaylı bilgi istiyoruz.

Bunu yapıcı bir eleştiri olarak kabul edeceğinizi umuyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 10.09.07, 10:25
GençTürk Kullanıcısının Avatar'ı
Power Member

Yer: Istanbul.

Resimden ve başlıktan da anlaşılacağı gibi SYSTEM32 dosyalarını editliyoruz. Bu editleme görsel şekilde, bazı dosyaların sahipliğini alıp RAR içerisindeki dosyalarla yer değiştirirseniz resimdeki gibi hal alıyor. Yani; Denetim Masasındaki simgeler değişiyor, bazı ikonlar değişiyor, Karşılama Merkezi resimdeki gibi oluyor vs. vs. ...

Alıntıyla Yanıtla
Eski 10.09.07, 20:44
alierennet Kullanıcısının Avatar'ı
Member

Alıntı:
Originally posted by GençTürk@Sep 10 2007, 11:25
Resimden ve başlıktan da anlaşılacağı gibi SYSTEM32 dosyalarını editliyoruz. Bu editleme görsel şekilde, bazı dosyaların sahipliğini alıp RAR içerisindeki dosyalarla yer değiştirirseniz resimdeki gibi hal alıyor. Yani; Denetim Masasındaki simgeler değişiyor, bazı ikonlar değişiyor, Karşılama Merkezi resimdeki gibi oluyor vs. vs. ...
[snapback]4635[/snapback]

Emeğiniz için teşekkür ederim. Bizlerinde istediği yukarıda verdiğiniz bilgiler gibi olmasını bekliyoruz.

Konular sadece başlık resim ve linklerden oluşmamalı. Paylaşım yapan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama "Falan dosyası vs. bilmem ne yapıyoruz" diyerek başlık atıyorlar. Ve birde link veriyorlar hadiii şimdi biz verilen linklerdeki programla ne yapacağız hiçbir bilgi yok. ne işe yarar nasıl yapılır sisteme yan etkisi varmı yeterli bilgi verilmiyor.

Herşeye rağmen site mükemmel hemen hemen hergün ziyaret ediyorum.

Site yöneticilerinin eleştirileri dikkate alacağını umuyorum.
Alıntıyla Yanıtla
Comment

Tags
dosyalari, system32, modlanmis, sekilde, gorsel

Review Tools
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Review Review Starter Category Yanıtlar Son Mesaj
Açılıştaki "System32\Ntoskrnl.exe" Sorunu ve Çözümü ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 2 16.08.08 01:49
\SystemRoot\system32\DRIVERS\cdrom.sys hatası fikrethoca Sorunlarınız 11 16.12.07 18:58
Windows Deneyim Dizini Puanını İstediğiniz Şekilde Değiştirin GençTürk Genel Bilgi ve İpucu 1 28.08.07 11:37
Açılıştaki "\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM" Problemi ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 03.06.07 10:43
txt dosyaları hakdemir Sorunlarınız 2 16.02.07 00:22

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 09:19.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Review powered by GARS 2.1.9 ©2005-2006

TOPlist
Web - Donanım