| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
Yine klasik bir soru.Ne işe yarar detaylı bilgi lütfen. Site gerçekten yararlı oluyor ama birşeyler paylaşırken ne ne işe yarar nasıl kullanılır. Açıklama falan yok ancak bizler sorunca cevap veriyorsunuz. Herkes sizin gibi bilgisayardan anlamayabilir. Buradan faydalı bilgi deyip kullandığım bilgiler yüzünden 2. kez format atmak zorunda kaldım, belki bir yerlerde yanlış yapmış olabilir. Haa işte o yanlışı yapmamak için daha detaylı bilgi istiyoruz. Bunu yapıcı bir eleştiri olarak kabul edeceğinizi umuyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
|
|
||||
|
||||
|
Resimden ve başlıktan da anlaşılacağı gibi SYSTEM32 dosyalarını editliyoruz. Bu editleme görsel şekilde, bazı dosyaların sahipliğini alıp RAR içerisindeki dosyalarla yer değiştirirseniz resimdeki gibi hal alıyor. Yani; Denetim Masasındaki simgeler değişiyor, bazı ikonlar değişiyor, Karşılama Merkezi resimdeki gibi oluyor vs. vs. ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Emeğiniz için teşekkür ederim. Bizlerinde istediği yukarıda verdiğiniz bilgiler gibi olmasını bekliyoruz. Konular sadece başlık resim ve linklerden oluşmamalı. Paylaşım yapan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama "Falan dosyası vs. bilmem ne yapıyoruz" diyerek başlık atıyorlar. Ve birde link veriyorlar hadiii şimdi biz verilen linklerdeki programla ne yapacağız hiçbir bilgi yok. ne işe yarar nasıl yapılır sisteme yan etkisi varmı yeterli bilgi verilmiyor. Herşeye rağmen site mükemmel hemen hemen hergün ziyaret ediyorum. Site yöneticilerinin eleştirileri dikkate alacağını umuyorum. |
![]() |
| Tags |
| dosyalari, system32, modlanmis, sekilde, gorsel |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Açılıştaki "System32\Ntoskrnl.exe" Sorunu ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 16.08.08 01:49 |
| \SystemRoot\system32\DRIVERS\cdrom.sys hatası | fikrethoca | Sorunlarınız | 11 | 16.12.07 18:58 |
| Windows Deneyim Dizini Puanını İstediğiniz Şekilde Değiştirin | GençTürk | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 28.08.07 11:37 |
| Açılıştaki "\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM" Problemi | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 03.06.07 10:43 |
| txt dosyaları | hakdemir | Sorunlarınız | 2 | 16.02.07 00:22 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |