|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
16.02.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Güncellemelerde yok ne yapmamız gerek. Türkçe ultimate yüklü...
|
|
|
||||
|
||||
|
Güncellemelerimde yok. bende home premium TR yüklü. ( Lisanslı ) ultimate dışındakilere yükleme hakkında açtığın konudaki update'i indirdim ( windows6.0-kb929327-x86_b89227ba03f80f3571c48e970b667328b56731f3 ) ama onu nasıl kurulacak az biraz bilgi verirmisin patron. kolay gelsin
|
|
|
||||
|
||||
|
iyide usta açtığın konu başlığında ultimate dışındaki sürümler için DreamScene yazmışsın. yamayı indirdim öyle duruyo. nereye kopyalıycam yada nasıl kurucam herhangi bir bilgi yok. o sebepten başını ağrıttım.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben Rus sitesinden update yi indirdim. Ultimate Türkçe kullanıyorum. Ama güncelleme yüklenemiyor diyor ne yapacağız
|
|
|
||||
|
||||
|
bendede home premium oem yüklü ama dreamscene yok ne yaptıysam olmadı zaten güncelleştirmede de yok bu kanayan yarayı düzeltelim
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ingilizce dil paketini kurun sonra yeniden Türkçeye çevirin bu özellik aktif olacaktır(kurduktan sonra restart yapmayı unutmayın ultimate için geçerlidir)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
birisi bu DreamScene güncelleştirmesinin tam adresini veresede bizde yükleyip denesek nasıl çünkü bende de türkçe ultimate var ve nasıl indireceğimi bilmiyorum bende arkadaşın gibi ingilizce olanı yükleyip denemek istiyorum....şimdiden teşekkürler....
|
|
|
||||
|
||||
|
Kardeşim sen ingilizce dil paketini yükle ingilizceye çevir updateler arasında Tüm Ultimate extraslar çıkacak yükle ve tekrar Türkçe'ye çevir.İnternetten indiğdiğin msu dosyalarını yükleyemezsin çünkü bunlar sistem özelliklerine göre geliyor.Sadece kendin www.download.windowsupdate.com sitesinden ingilizce dil paketini yükleyip indirebilirsin ve Türkçeye döndürünce bu .msu dosyasını yükleyebilirsin.Olmazsa veya yapamazsan "Türkçe Ultimate ve diğer vista sürümlerine DreamScene kurma" konusuna bak.
Bknz: Kod:
http://www.warezdestek.com/forum/index.php?showtopic=1402&pid=2580&st=0&#entry2580 |
![]() |
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| DreamScene Nasıl Yapılır ? | ICEEXOL | Vista DreamScene | 0 | 23.06.07 09:38 |
| 3D Ultimate Dreamscene | ICEEXOL | Vista DreamScene | 3 | 15.06.07 15:13 |
| Dreamscene Aqua Koleksiyon | ICEEXOL | Vista DreamScene | 1 | 25.04.07 19:52 |
| Dreamscene yaması yok | refo93 | Sorunlarınız | 3 | 30.03.07 20:35 |
| Windows Vista Dreamscene Videolar Bölüm 1 | ICEEXOL | Vista DreamScene | 0 | 07.03.07 00:27 |
| Tags |
| arkaplan, dreamscene, windows |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|

Lineer Mod