Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar

Comment
LinkBack Review Tools Görünüm Modları
Ebeveyn Denetimleri ile Çocuğunuzun Kullanacağı Uygulamaları Kendiniz Belirleyin

ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Ebeveyn Denetimleri ile Çocuğunuzun Kullanacağı Uygulamaları Kendiniz Belirleyin
Yayımlayan ICEEXOL
06.08.08
İçindekiler
Varsayılan Ebeveyn Denetimleri ile Çocuğunuzun Kullanacağı Uygulamaları Kendiniz Belirleyin

Vista ile beraber gelen bir hizmet olan Ebeveyn Denetimleri sayesinde, özellikle çocuklarınızın internet alışkanlıklarına yön verebilirsiniz. Bu yazımızda, Ebeveyn Denetimi üzerinden bir hesap oluşturacağız ve bu hesabın bilgisayardaki hangi uygulamara erişip, erişeyeceğine karar vereceğiz.

Tags
belirleyin, cocugunuzun, denetimleri, ebeveyn, engelleyin, ile, izin, kendiniz, kullanacagi, programlara, uygulamalari, verin

Review Tools
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Review Review Starter Category Yanıtlar Son Mesaj
Windows Vista'da Ebeveyn Denetimleri (Geniş Anlatım) GençTürk Resimli Anlatımlar 0 16.10.07 12:00
Arka Planda Çalışan Uygulamaları Tamamen Kaldırın ICEEXOL Resimli Anlatımlar 1 02.06.07 02:17
System Tray'deki Uygulamaları Gizleyelim ICEEXOL Registry Ayarları 0 15.03.07 23:02

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 18:26.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Review powered by GARS 2.1.9 ©2005-2006

TOPlist
Web - Donanım