| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
07.02.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
rskler guzel paylaşım
|
|
|
||||
|
||||
|
S.A. Arkadaşlar.
Benim bir sorum olcaktı : Peki bu iss 7 yi kurduk ama dosya izinlerini nereden vereceğiz ? Vista kullanıyorum ama bir türlü sıradan bir forum sitesini yada db bağlantısı yapan bir script çalıştıramadım. ? Acep bunu nereden yapabilceğimi söyleyebilcek bir arkadaş var mı ? Selametle |
|
|
||||
|
||||
|
üstadım ellerine sağlık ama benim işimi yine görmedi bu anlatım çünkü bende home basic yüklü ve maalesef benim araştırmalarıma göre home premium dan sonraki vista sürümlerinde kullanılabiliyormuş bu.
eğer ki home basic de de çalıştırma yolu varsa eğer lütfen bana bunu anlatır mısın? Saygılarımla... |
|
|
||||
|
||||
|
Resimlerdende görüldüğü gibi Home Premium'da da ISS desteği var...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
peki buna web paylaşımını nereden verecez. dosya uzerine sağ klık yapıp özellikler dediğimizde web paylaşımı diye bir bölüm çıkmıyor
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
bu adreste kurulumu detaylı anlatmış
Kod:
http://www.cilem.net/default.asp?cilem=iis7.clm Edit :/ ICEEXOL . |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
ISS yi kurdum ama açamıyorum nasıl açabilirim?
|
|
|
||||
|
||||
|
| kurulumu, iss, vista39da |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Tüm Sürümlere DreamScene Kurulumu 2 | GençTürk | Vista DreamScene | 39 | 05.03.08 21:37 |
| Vista Service Pack 1 Kurulumu Ardından Çalışmayı Durduran ve Engellenen Programlar | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 20.02.08 14:39 |
| Vista Ultimate 64 bit kurulumu | yvz2012 | Sorunlarınız | 2 | 13.01.08 01:46 |
| Vista Kurulumu | nevzat2965 | Sorunlarınız | 4 | 06.09.07 19:13 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |