| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Buradan vLite programını indirin.Kurulumdan sonra ,Vista DVD'nizi optik sürücünüze takın ve içerisindeki tüm dosyaları sabit diskinizin kök dizinine yeni bir klasör açarak yollayın.
...
|
||||
|
||||
|
Evet.Bu problemi MSFN forumlarında da yaşayanlar var.Şuan tam anlamıyla çözüm bulunmuş değil.
Not; MSFN.org sitesi nLite ve vLite programlarının destek sitesi.
|
||||
|
||||
|
Ben 64 bit kullanıyorum service packi ekledim fakat DVD ye sığmıyor acaba bileşenlerinden bazılarını çıkarmam mı gerekiyor yoksa hepsiin sığdırmanın başka bir yolu varmı?
|
![]() |
| Tags |
| vista, vlite sp1 |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Windows Vista ve vLite --Türkçe Dil Paketini Entegre Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 4 | 29.05.08 09:27 |
| Windows XP SP3 'ü Windows XP CD'nize Entegre Edelim | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 10 | 02.05.08 15:30 |
| Vista Servis Pack 1 RTM UxTheme Yaması | ICEEXOL | Vista Customization | 3 | 27.04.08 01:02 |
| Vista Güncelleştirmelerini Vista DVD'sine Entegre Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 29.03.08 13:36 |
| Windows Vista Başlangıc Sesini İptal Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 23.12.07 11:50 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |