| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
09.03.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Dostum mükemmel bir çalışma olmuş.Eline sağlık.
|
||||
|
||||
|
EasyBCD programı indirdim ne var die açmak istedim ama xp de çalışmadı açılamıyor şifre hatalı tekrar indirin ve şifreyi falan kontrol edin yazıoo cannot start setup!!!!!!!! illaki bu vistadamı çalışacak B) yoksa programda sorun olabilirmi ona göre xp'nin üstüne vista kuracağım.. el atan olursa burdan minnet..
|
|
|
||||
|
||||
|
Programın Vista ortamında çalıştırılması gerektiği yazılmış.
|
|
|
||||
|
||||
|
Şimdi benim harddiskte zaten daha önceden manuel olarak ayrılmış bir partition var.(Son formatda Vistayı buraya kurarım diye ayırmıştım dört ay önce mesela).Sorum şu; Norton Partition Magic 8.0 kullanmadan ayırdığım o bölüme Vista kursam dualboot yapmış olurmuyum yani açılış ekranın da seçim şanşım olur mu?Olmazsa bu şartlar altın da bunun çözümü nedir?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
VistaBootPRO programını indirerek Manage OS Entries bölümünün görüntüsünü yollar mısınız.
|
|
|
||||
|
||||
|
suan xp yi kaldırdım yinede sağolun. ISS7 nin kurulumunu türkçeye çevirdinizmi? suan acil o lazım. vistada asp dosyalarının ön izlemesini vs yapamıyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Admin,anlatımı bitirince paylaşacaktır.
|
||||
|
||||
|
ICEEXOL Üstad,
Yanıtın için teşekkür ederim.Dediğin gibi sorunsuz olarak kuruldu.Şimdi ben çeşitli deneyler yapıyorum 32 bit ultimate kurdum arkasında da 64 bit kuracam.Kurup bir süre kurcaladıktan sonra vistanın kurulu olduğu primary olan partitionu sildim tekrar biçimlendirdim.Ama restart yaptığım zamanlar makina da vista kurulu olmamasına rağmen "windows ön yükleme yötecisi (windows boot manager)" çıkmaktadır.Diyelim vista dan vazgeçtim açılışta çıkan "windows ön yükleme yötecisi (windows boot manager)" ni nasıl açılışta çıkmayacak şekilde kaldırabilirim. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
VistaBootPro ![]() |
|
|
||||
|