|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() arkadaşlar sistemim vista 32-bit ultimate ve günde 3-4 kere oluyor bazı günler ise olmuyor ama bu aralar sıklaştı nedir bunun cözümü arkadaşlar lütfen yardım edin ve şimdiden teşekkürler |
|
|
||||
|
||||
|
Şu haliyle birşey söyleyebilmemiz çok zor.Sistem bileşenlerin nedir.Kurulu olan programlar nedir.Bellek kullanımı ne durumda vs vs gibi bilgiler gerekli.Ayrıca olay günlüğünde son uyarıları incelemen gerekiyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
İşletim Sistemi Adı Microsoft® Windows Vista™ Ultimate
Sürüm 6.0.6000 Yapı 6000 Diğer İşletim Sistemi Açıklaması Kullanılamaz İşletim Sistemi Üreticisi Microsoft Corporation Sistem Adı MURATKAYA-PC Sistem Üreticisi System manufacturer Sistem Modeli System Product Name Sistem Türü X86-based PC İşlemci AMD Athlon 64 Processor 3200+, 2009 Mhz, 1 Çekirdek, 1 Mantıksal İşlemci BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 0301, 21.08.2006 SMBIOS Sürümü 2.3 Windows Dizini C:\Windows Sistem Dizini C:\Windows\system32 Önyükleme Aygıtı \Device\HarddiskVolume1 Yerel Ayar Türkiye Donanım Soyutlama Katmanı Sürüm = "6.0.6000.16386" Kullanıcı Adı MuratKAYA-PC\Murat KAYA Saat Dilimi GTB Standart Saati Toplam Fiziksel Bellek 2.046,75 MB'a ulaştığında Kullanılabilir Fiziksel Bellek 1,21 GB Toplam Sanal Bellek 4,21 GB Kullanılabilir Sanal Bellek 2,96 GB Disk Belleği Dosyası Alanı 2,29 GB Disk Belleği Dosyası C:\pagefile.sys bu bilgiler sistem bilgisinin özeti program olarak driverı diyorsanız hiç bi driverlarım cdden veya başka bi yerden yüklemedim hepsini işletim sistemi tanıttı beklenmedik şekilde kapandı durumu bildirilmedi yazıyor en başında Sorun imzası Sorun Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055 Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar (bazı dosyalar artık kullanılamıyor olabilir) Mini013008-01.dmp sysdata.xml Version.txt Bu dosyaların geçici kopyasını görüntüle Uyarı: Soruna bir virüs veya başka bir güvenlik tehdidi neden olduysa, dosyaların bir kopyasının açılması bilgisayarınıza zarar verebilir. Sorunla ilgili ek bilgiler BCCode: 1a BCP1: 00005003 BCP2: 94430000 BCP3: 00001682 BCP4: 01442F04 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 |
|
|
||||
|
||||
|
Bu bilgiler gerekli değil.Olay Görüntüleyicisinde hataya neden olan sorun ve varsa çözüm önerisi olacaktır.
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tam olarak istediğim bilgi sadece o aracı açıp ekran görüntüsünü koyman değildi.Herneyse 2 yolu dene.
1- Sistemi yeniden başlat.F8 'e basarak *En Son İyi Yapılandırma* yı seç. 2-Vista DVD'si ile sistemi başlat ve kurtarma seçeneklerine giderek bellek testini çalıştır. |
|
|
||||
|
||||
|
tamam cok saol bilgiler için şimdi dediklerini yapıcam inş düzelir tekrardan cok teşekkür ederim
|
|
|
||||
|
||||
|
murat şm aynı hatayı banada vermeyi başladı.sende oldugu gibi geçmişte arada sırada yapıyordu şu an 1 saatte mutlaka o hatayla kapnıyor bilgisayarım bir çözüm bulabildiysen eger benimle de paylaşırmısın .kafayı yiyecem
|
![]() |
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Mavi ekran ve reset atıyor | yilmazyildiz73 | Sorunlarınız | 4 | 25.11.07 14:01 |
| mavi ekran çıkıo ve çok sıkıcı bişey | makinacı | Sorunlarınız | 1 | 22.11.07 10:09 |
| Mavi Ekran Hatasının Rengini İstediğimiz Gibi Değiştirelim | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 21.09.07 08:31 |
| Mavi Görev Yöneticisi | ICEEXOL | Vista Customization | 1 | 16.06.07 20:53 |
| Mavi Ekran Hatası | Pro AGenT | Sorunlarınız | 0 | 21.02.07 15:18 |
| Tags |
| mavi, ekran |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 07:18.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Lineer Mod