| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
başlangıçta sidebardan başka çalışan bir program bırakmadım ama açılışta ram %80'i buluyor bunuda svchost system yapıyor genelde nadiren masaüstü pencere yöneticisi 50000i buluyor bunun nedeni nedir???
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Windows Aero'yu mu kullanıyorsun?
|
|
|
||||
|
||||
|
Windows Update hizmeti çalışıyorsa eğer, devredışı bıraktıktan sonra tekrar kontrol eder misin.
|
||||
|
||||
|
update'i falan kappattım windows aeroyu değilde keni yüklediğim temayı kullanıyorum temadan olacağını pek düşünmüyorum çünkü aero kapalıykende aynı açılışta %80'i buluyor sonra düşüyor ama %50 civarında kalıyor
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Kullandığınız tema 3. parti bir yazılım mı ? Yoksa mstyles uzantılı mı ? Ayrıca HijackThis programı ile buraya bir log koyar mısınz ? İnceleyelim.
|
||||
|
||||
|
Merhabalar,
Logu gönderir misin? Ayrıca illa "Windows Aero" kullanacaksın diye bir şey yok. Onun gibi PC'yi kasan msstyles veya 3.parti temalar var. Sen en iyisi logu gönder kardeş daha iyi yorum için... ![]() En son melen tarafından düzenlenmiştir : 27.06.08 23:30. Sebep: Eksiklik |
![]() |
| Tags |
| açılışta, kullanma, ram, sorunu, varan |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Açılışta Missing Operating System Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 4 | 22.07.08 14:21 |
| Vista'da Kenar Çubuğunun Açılışta Çalışmama Problemi ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 14.04.08 09:18 |
| Adware, Spyware,Virusleri ve Rootkitleri Açılışta Temizleyin | ICEEXOL | Virüs-Adware-Spyware Sorunlarınız | 0 | 18.11.07 21:30 |
| Vista açılışta APPCRASH diye bir hata veriyor | gakgoş | AppCrash | 1 | 12.06.07 20:19 |
| Açılışta Takılmaların Engellenmesi | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 24.01.07 01:46 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |