| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar sistemimde MyTr Filter Pro var. Şifresini bilmiyorum. Nasıl devredışı bırakabilirim? Herşeyi engelliyor! C:/ Hdd içine giremiyorum. regedit, çalıştır,msconfig,görev yöneticisi hiç biri yoktur. Bubu nasıl devredışı bırakabilirim şifreyi bilmeden???
Lütfen yardım edin... |
|
|
||||
|
||||
|
başlatı tıkla sonra çalıştır de, komut satırına şunu yaz c:\ufilter sonra enter la, çıkan klasör içinde config.psd isimli bir dosya vardır. wordpad ile açınca içinde numara veya harfler programın şifresidir. bu şifre ile girip programı durdurabilir veya kaldırabilirsin. Eğerki başarısız olursan killtask isimli program var ve bu programla direk programı sonlandırıyorsun. çok rahat bulabilirsin. eğer yine de bulamazsan mesaj yaz sana mail olarak gönderebilirim. kolay gelsin
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
abi yazıom sayfa açılıo kapanıo bunu nasıl yapcam
|
![]() |
| Tags |
| birakma, devredisi, pro, filter, mytr |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista'da Görev Yöneticisini Devredışı Bırakalım | ICEEXOL | Registry Ayarları | 2 | 07.04.08 00:09 |
| Vista'da Windows Media Player 11 Üzerinden Medya Paylaşımını Devredışı Bırakalım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 12.03.08 16:44 |
| Kayıt Defteri Devredışı Bırakıldı | ICEEXOL | Registry Ayarları | 4 | 16.02.08 18:50 |
| Yardım ve Destek Servisinin Devredışı Kalması | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 04.05.07 14:19 |
| Kayıt Defteri Devredışı Bırakıldı | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 10.04.07 23:29 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |