| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Dikkat Etmeniz Gerekenler Bilgisayar veya Bilgisayar Parçası Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler.. |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Dijital fotoğraf makinelerindeki megapiksel değeri sadece fotoğrafın büyük boyutta olmasına etkilidir.Fotoğraf kalitesini belirleyen etkenler arasında megapikselden çok daha önemli kriterler bulunur. Megapiksel sayısının fazla olması, o resmin sadece baskı ortamında daha büyük boyutlarda kullanılabileceğini gösterir.Resmin kaliteli olması içinse megapiksel değerinin yanında objektif kalitesi,sensör tipi,fotoğraf makinesinin desteklediği çekim modları ve çekilen fotoğrafın sıkıştırma özellikleri gibi birçok kıstası da göz önünde bulundurmak gerekir.
|
||||
|
||||
|
Değerli forum katılımcıları
Hp M525 fotoğraf makinası aldım 350 ytl ye geçen sene için 6 Mp en iyi makinaydı benim için çünkü ben hep makina alırken önünde yazan megapiksel değerine bakıyordum ve maalesef makinayı alınca aldığıma pişman oldum çünkü makina tam pir pil canavarı aynı zamanda gece ve kapalı ortam çekimleri emsal fiyattaki makinalarla kıyaslanmayacak kadar kötü ayrıca birde video çekim yaparken zoom ayarı yapamıyorsun sabit çekim yapıyor Bunu burda anlatmaktaki amacım hem içimi dökeyim hemde ben yandım başkası yanmasın vatandaş bilgilensin .saygılar |
![]() |
| Tags |
| kapilmayin, buyusune, megapiksel |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |