Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri Donanımlarınız ile Yaşadığınız Sorunlar ..

Yanıt

Eski 01.07.08, 21:28
simeli Kullanıcısının Avatar'ı
Member

simeli RSS Feed
Varsayılan İşlemci fanının sesi

Merhaba Arkadaşlar,

Benim Foxconn anakartım yandı ve değiştirdim.Ancak muhtemelen değişimden sonra,ve yine muhtemelen işlemci fanından çok gürültü gelmeye başladı.Önceki anakart zamanında ancak reset yaptığımda veya yeniden başlattığımda,bilgisayar sadece yeniden başlarken ilk anda 1-2 sn çıkan o uğultu sesi bu sefer sürekli ve zannedersem zamanla artarak çıkmaya devam ediyor.Ama dediğm gibi bu ses muhtemelen dengesizlikten kaynaklanan bir ses değil.Sanki rüzgar sesi gibi.
Önceden sadece açılışta 1-2 sn devam eden ama şimdi sabitlenen bu sesi nasıl azaltablirim.Bios'tan veya başka bir yerden ayarı var mıdır?
Tabii bu arada eğer bu ses hızlı fanın çalışmasından kaynaklanıyorsa,sesi düşüreyim derken işlemciyi de kaybetmek istemem.
işlemcim P4 2,66 GHz

Teşekkürler

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati
Alıntıyla Yanıtla
Eski 02.07.08, 17:32
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed
Varsayılan Yanıt: İşlemci fanının sesi

İşlemciniz eski bir mimariye sahip olduğu için fazla ısınıyor. Ayrıca kullandığınız stok fan yerine bakır yapıya sahip sessiz modeller kullanabilirsiniz.

Yanıt

Tags
fanının, işlemci, sesi

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Vista' nın Önyükleme Süresini İşlemci Çekirdek Sayısına Göre Optimize Edelim ICEEXOL Resimli Anlatımlar 0 25.06.08 11:30
P5B Anakart ve Intel Core2 Duo E6750 İşlemci Sorunu ve Çözümü GençTürk Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri 0 10.09.07 12:04
radyo nun sesi yok bestboys Sorunlarınız 13 19.02.07 18:31

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 06:55.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım