| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Vista DreamScene Duvar kağıdı yerine yüksek çözünürlüklü videoları arkaplan'da kullanabilirsiniz. |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Sevgili dostum malesef ben vista ultimata 64 bit kullaniyorum ve anlattigin sekilde yapamadim. acaba 64 bit icin farkli bir yontemimi var
|
|
|
||||
|
||||
|
Nasıl bir sorunla karşılaşıyorsun? 64 Bitte defalarca kez denedim ve olumlu sonuca ulaştım.
|
|
|
||||
|
||||
|
Eywallah hoca iyi oldu süpersin..!
|
|
|
||||
|
||||
|
Artık Vista'nın Türkçe sürümlerine UPDATE yoluyla İngilizce dil paketi yüklemeden DreamScene özelliği geliyor...
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nerede sorun olduğunu açıkca belirtirsen yardımcı olabilirim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Videolar gözükmüyormu?
Yoksa gözüküyor da arka plana koymayı seçtiğinde hata mı veriyor? Ayrıca bilgisayarında AERO açık değilse DreamScene çalışmaz. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cevabını yeni gördüm. İngilizce dil paketi yüklemene gerek yok.
Sürüm olarak Ultimate TR kullanıyorsan; Ultimate sürümü için DreamScene Önizlemesi kullanılır durumda. Güncellemelerden "DreamScene Önizlemesi" ni indirirsen kurabilirsin. Son olarak en sonda gereken .reg uzantılı dosyayı çalıştırıp onaylıyormusun? Ve daha reg uzantılı dosyayı çalıştırmadan arkaplana içinde video ve bir adet arkaplan bulunan bir klasörü Masaüstü Arkaplanından "Gözat" diyerek seçiyormusun? Bütün bunları dikkatli bir şekilde yaparsan kesin sonuca ulaşırsın tarafımca fazlaca sistemde denenmiş ve olumlu sonuca ulaşılmıştır. |
|
|
||||
|
||||
|
-masaüstü arka planını değiştir dediğimde sayfa yüklenemedi hatası veriyor , yardımcı olabilir misiniz ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |